v

torsdag 24. april 2014

COSTA SKJORTÅ

Ålah,

Denne gangen tok Line og Georg A turen til Costa Rica, og med seg i bagasjen hadde de gladjenta Elisabeth. Kjempe skoi.

I Costa Rica har me svetta ekstremt mye. Ikkje fordi me har trent, eller vært spesielt aktive, men bare fordi luftfuktigheten var ekstremt høy. Men til tross for litt svette har me hatt 9 fantastiske dager i landet. I Costa Rica har me oppholdt oss i Manuel Antonio området på Stillehavskysten. Nydelige plass. Her har me konna utforska møkje av det Costa Rica har å by på. 

Me sa me ikkje hadde vært så aktive, men me har faktisk det. Den eine dagen dro me på zip line tur i jungelen. Ingen av oss hadde gjort det før, så det var veldig spennende! Me blei kjørt opp til ein topp kor me sammen med 2 guider jobba oss nedover mot "basecamp" på forskjellige zip liner som gjekk fra tretopp til tretopp. Ikkje nok med det men me fekk rapelert litt og! Dagen blei avslutta med Costa Ricas lengste (Eller noe sånt) zip line, kalt Superman Line (Superman LINE, hehehe). I stede for sittende posisjon lå me på magen og føyk gjennom jungelen i type 1 minutt. KJEMPE OPPLEVELSE. 


Hu me hadde i bagasjen.

Aktiv ungdom

Henge og slenge

Georg A 
Ei bro

Kjekt i jungelen

heheeh, zip it 

Zip-Line

Zip-Was

Dobbel zip

Utkledningsparty. Me kom alle som redningsbårer. (Neida, gjør oss klar for Superman Line)

Super-Elisabeth

Den ene dagen meldte me oss på en ATV tur. Tøffe som me e, skam råna me rundt i jungelen. På veien hadde me to stopp, det første var innom et fossefall, type nesten like stor som langfossen. Neida. Joda. Der bada me og koste oss. Gerorg A og Elisabeth hoppa til og med fra toppen. SJUKE I HÅVE. LEKE MED LIVET. Laino har høydeskrekk så for hu var det sjukt nok å bare se på. Etterpå kjørte me til en fjelltopp der me nøyt utsikten over regnskogen med en flaske vann og noe ananas. Den ene guiden vår på turen va jysla festlige, jaffal ifølge Line og Andreas. Han og Elisabeth hadde en ganske så åpnelys flørt under hele turen. Eller det vil sei han hadde ein flørt. I Costa Rica flørter man på samme måte som man flørter på et dansegolv i Norge etter 20 Tequila. Altså med sensuelle bevgelser. Jaja, sånt skjer.

Ellers kan me melde om møkje sol, sand i truså, solnedganger, sangria, aper OSV.


Solnedgang

Sangria

Fossefall

Bade i fossen

Halla

skoi på toppen

mmmm, ana-nice

Lag-bilde

JUNGEL-RYPÅ. BIKER-BABE. Tåpligt barn har mange navn.

Lag-selfie

Rypå igjen

Beachen 
Katt, type ape

Strand i nasjonalparken


Elisabeth i solnedgang

Wastian i solnedgang

Laino i tre

Solå var veldig sterk, og selv om me har vært lenge på tur i varmen har det ikkje gjort oss noe klokere når det kommer til bruk av solkrem. Andreas fekk noe grad av forbrenning i pannen, og måtte lage seg et pannebånd som beskyttelse de siste dagene. Laino lo, men så snart me kom til Mexico, kor me befinne oss nå, datt pannen til Laino av også. Uflaks. Elisabeth var dreven i gamet og unngikk alle former for forbrenning. RUTINERT.

Takk for at du ville være med oss på tur Elisabeth! Kos deg videre i Sao Paulo.Som de seie i Costa Rica: Pura Vida!
- Line og Georg A

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar