v

mandag 3. mars 2014

BORACAY

Hallo, lenge siden sist.

Nå har me vært litt over ei uka på Boracay i Filippinene. Me har egentlig ikkje ord. Bare bilder.


Her bor me. 

Detta drikke me.

Detta spise me. (Legg merke til str på den burgeren)

Sånt tar me selfie.





NEIDA, me leke ikkje blogg. Selvfølgelig har me ord for oppholdet på Boracay.
Når me sko dra fra Bali var me små-bekymra for å ikkje komme inn i Filippinene i det hele tatt. Me bekymra oss unødvendig. Me har blitt tatt imot med åpne armer.

Me fant oss etterhvert ein flotte plass å bo på øyå. Bamboo Bungalow, som hotellet hette, var et skikkelig kupp. Med tidenes beste beligenhet midt på White Beach, romslige rom og diger terrase med hengekøye fant me oss fort til rette.

Stranden på Boracay e kvitare enn noen aen plass, og sjøen klarere enn det igjen. Perfekt for nok noen late dager i strandkanten.

Selv om grunnlaget for ein super uke var der, så var ikkje alt like rosenrødt heila tidå. Blandt aent gjekk me ivrige inn på en restaurant som hette Hobbit House, med "Ringenes Herre"-tema, og ansatte kun bestående av kortvokste. Det var egentlig ganske kleint fra me satt oss ned. Men det kleine gjekk over i hysteri når Wastian oppdaga at retten han satt å spiste på bestod av rå kylling. Døden nær måtte han spurte ut av restauranten til hotellet for å kvitte seg med kyllingen. Laino stakkars måtte sitte igjen med regningen.

Det e ikkje mye å henga med nebbet over når me har det så godt som me har det her nede. Men i løpet av ukå har me klart å hatt vår første krangel. Det handla om noe pannekaker og facebook. Typiske ting å klikke over. Det var brøling og smelling med dører, skikkelig drama med andre ord. Det roa seg etter hvert selvfølgelig, og konklusjonen er at me sikkert bare har godt av å få ut litt aggresjon. Det fekk i hvertfall blodomløpet i gang. Til alle bekymra fans: Line og Georg Andreas e fortsatt på tur.



Solnedgangen, type hver dag.

Øl i solnedgangen, type hver dag


Laino benyttet anledningen til å be om tilgivelse for sine synder


White Beach

Boracayseilbåtselfie

Badenymfå


Solgte smør, fekk ikkje nok Filippinske Peso.


Wastian trimma med lokalfolkå kvar dag.


Ingen respekt for samfunnet, slår seg laus. 



Som bildet over vise, så slår Laino seg laus. Det bestemte hu seg og for å gjør den eine dagen, ved å legga seg til å sove ute i hengekøyen på terrassen. I beruselsens øyeblikk tenkte hu ikkje på myggen som og sove på samme plass hver natt. Neste dag våkna hu opp med rundt 100 myggstikk, OVER ALT. Nå må hu spise tigerbalsam og alovera 3 ganger til dagen.

Me møtte og på noe trommefolk den eine kvelden. Dei tok heilt av:




Ellers har me det godt:
Kokosnøtt på strandå sjølvsagt






Reisetips:

Nr 1
Dra til Boracay.

Nr 2
Ikkje stol på dverger som servere mat.

Nr 3
Drikk øl i solnedgangen.

Nr 4
Ikkje sov ute om nattå!!!

Nr 5
Fortsett å holde deg oppdatert på katte-nytt fra h-avis:
Synd Doffen ikkje blei med oss.




Nå stikke me til Vietnam og Kambodsja.
Snakkes snart.
- Line og Georg

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar