v

søndag 9. februar 2014

KUALA LUMPUR

Etter Phi Phi dro me på en lang båt/taxi/buss-tur til Kuala Lumpur i Malaysia. Her har me funnet oss ett JYSLA stiligt hotell som ligge så og sei i sentrum. Nærmeste nabo e Monorail-toget, så me har komt oss akkurat der me vil til en kvar tid. Detta har vært første gang etter Thailand der me har hatt senger uten sand i. Himelsk.

Kuala Lumpur overraska oss veldig positivt. Heile sentrum består stort sett av kjøpesentre som hvert e på størrelse med Amandasenteret*20, detta e ingen overdrivelse. Selv om me ikkje har lov til å bruka så mye peger på shopping endå, så e det kjekt å bare valsa rundt. Men som de seie, shopping e ekstremsport. Window-shopping e lika gale. Me har slete oss ut, og aldri satt mer pris på gode joggesko enn akkurat her. Det ska og seias at me ikkje har gjort aent enn å ligga på ei strand de siste 3 ukene, så litt bevegelse kom som et sjokk på kroppen.

Obligatorisk i KL e å bestiga Petronas Twin Towers, noe me selvfølgelig gjorde. Kjempe høgt kan me melda. Men ikkje lika høgt som verdens høgaste skyskraper, Wiz Khalifa, som den hette i følge Wastian. Han vett selvfølgelig at den ikkje hette det, men luftå e tynn høgt oppe i Petronas. Laino lever fortsatt på Wastians blonde øyeblikk. (Det kan hu bare gjør siden det ikkje skjer så ofta).

Me heiv oss på et tog ut til Batu Caves som ligge rett utenfor KL sentrum den eine dagen, siden det og e obligatorisk aktivitet her. Kjempe flott, men me har aldri svetta så mye i heila vårt liv.

Siste dagen i KL har me ikkje bevegt oss utenfor hotellet. det har vært NYDELIGT. Når ein e på tur blir det jo ikkje mye tid til å ikkje gjør noenting. Å ligga på strandå ein heil dag tar på. For å ikkje snakke om kreftene som skal til for å smøre ryggen med solkrem. Så denne dagen har me virkelig fortjent. Frokost på hotellet, etterfulgt av film på rommet og avbrekk med OL, som Wastian seff har klart å fiksa at me kan se. Laino syns det e fantastisk, men vil ikkje gi for mye cred, fordi då vett hu at Wastian blir høg på seg sjøl, og det syns hu e slitsomt.

Me (rettere sagt Wastian), har meldt oss (seg) inn i McDelivery, noe som gjør at me kan få McDonalds servert på dørå i KL. Snakka meg om fantastisk tjeneste. Når har detta ikkje vært ein drøm hjemma ein sleten søndag etter en hard kveld på byn.

Reisetips:

Nr 1
Budsjetter for shopping når du skal til KL.

Nr 2
Ikkje bruk deodorant før du skal til Batu Caves, det hjelpe ikkje.

Nr 3
MELD DEG INN I McDELIVERY!!!!!!!

Petrona-selfie (begynne å bli drevne på selfies)




Mugshot - hyllest til Justin Bieber

hehe


Nydlige tvillingar

Hula

Batu-selfie

Finn Laino...

Hotell-chill

McDELIVERY. På scooter. Kosta 6 kr. MELD OSS PÅ.







1 kommentar:

  1. Mærry her altse ! Vil bare sei at eg savne trynene dokkas, å glede meg te dokker komme hjem :-) Ser ut så dokker storkose dokker, å det e sykt kjekt å se updates : D

    SvarSlett